Hoe kan ik Oman Visa Online aanvragen vanuit Saoedi-Arabië?

Er zijn veel manieren beschikbaar op het internet waarmee je een Oman-visum uit Saoedi-Arabië kunt krijgen. Op al deze manieren krijg je gewoon een Omani-visum door een Oman-visumaanvraag in te dienen met de nodige documenten op het beste platform zoals instaomanvisa.com, rop visa, ievisa.com enz. Deze alle online consultancy erkenden echt en verstrekten Oman visum bij de tijd.

Als uw documenten correct zijn en de visumvereisten voor Oman volledig invullen, krijgt u zeker snel goedkeuring en krijgt u binnen een dag ook een visum in uw mailbox.

Er zijn een paar factoren, die u moet overwegen tijdens het aanvragen van een Oman visum online.

Heeft u een visum nodig voor Oman?

Er zijn 67 landen in de wereld die geen visum nodig hebben om Oman binnen te komen voor minder dan of gelijk aan 90 dagen en er zijn twee landen die oman zonder visum aangaan voor minder dan of gelijk aan 15 dagen voor elk soort doel zoals reizen, medische enz.

Als u een paspoort van een ander land hebt, betekent dit dat u de burger van dat land bent. Op deze voorwaarde moet je een Oman evisa uit Saoedi-Arabië toepassen.

Oman-visumplicht voor Oman-visum vanuit Saoedi-Arabië

Er is een kleine lijst met documenten om een ​​Omani-visum online te krijgen, maar deze kan worden gewijzigd op basis van land tot land of van persoon tot persoon.

Lijst met standaarddocumenten die u nodig hebt bij het aanvragen van een visum voor Saoedi Arabisch vanuit Oman.

  • 6-maanden geldig paspoort vanaf de datum van aankomst
  • Gekleurde gescande kopie van uw foto aan de voorzijde
  • Als u niet tot het Schengenland behoort, moet u beschikken over een geldig Schengenvisum of een visum van het VK / Australië / VS / Japan.

Wat zijn de kosten van Oman visum?

Er zijn veel verschillende prijzen beschikbaar op het internet, dus het kan veilig zijn, als je het zelf bekijkt.

Opmerking: dag in dag uit zijn de kosten van levensonderhoud in Oman vrij hoog, zodat de andere kosten zoals vechten, hotels, visa toenemen.

Dus overleg met de officiële of de overheid oman visum consultancy.

Voor hoeveel tijd is het Oman-visum geldig?

Een geldig oman-visum heeft een geldigheidsduur van maximaal één maand (30 dagen) vanaf de dag van aankomst.

De geldigheid van het verblijf kan verschillen afhankelijk van het type visum. Er zijn drie soorten omanvisa op basis van verblijf in Oman.

10 dagen oman visum: heb 10 dagen geldigheid van het verblijf met 30 dagen visum geldigheid vanaf de datum van aankomst. Het is een visum voor één binnenkomst.

30 dagen oman visum: heb 30 dagen geldigheid van het verblijf met 30 dagen visum geldigheid vanaf de datum van aankomst. Het is ook een visum voor één binnenkomst.

1-jarig omansvisum: dit is een uitzonderingsgeval omdat het kenmerk van dit type visum niet hetzelfde is als het op de naam voorkomt. We blijven ook slechts 30 dagen in dit visumtype. Maar het heeft een gunstige functie; het is een meervoudig visum met een visum geldigheid van 30 dagen.

Als je alle bovengenoemde vragen zorgvuldig leest, dan realiseer je je dat om een ​​OAM-visum te krijgen van Saudi te gemakkelijk is dan in welke andere landen ook.

Lees ook dit: Hoe te controleren of uw Oman-visum origineel of nep is?

Gerelateerde zoekwoorden:

  • Hoe kan ik oman-visa online aanvragen bij saudi?
  • toepassing online oman visum van visa saudi arabia
  • oman visum van saudi
  • hoe kan ik oman-visa toepassen vanuit Saoedi-Arabië?

Bron