Dashuria është në ajër

Pjesa 4: Gameboy

Klikoni këtu për të lexuar Pjesën 3

"Përshëndetje, unë nuk jam një mjek praktik por jam një shkencëtar i kërkimit mjekësor. Ndoshta mund të ndihmoj. "

Sonia sapo qëndroi atje. Habitur.

Ai do të fitonte. Dhe ajo nuk e kishte idenë si. Për të mos përmendur, me këtë humbje, shansi i saj i fundit për të zbuluar se kush ishte edhe ai ishte zhdukur. Ajo kurrë nuk do ta kishte ndjerë atë që ndjeu në atë moment. Një përzierje e çuditshme e humbjes, dëshpërimit, zemërimit dhe diçkaje që ngjason shumë me dëshirë.

Një gjë për të cilën ajo ishte e sigurt ishte se ajo nuk do të hynte përsëri në kantierin e tij. Sa herë që shkonte atje duke kërkuar përgjigje, të gjitha me të cilat kthehej ishin më shumë pyetje. Edhe këtë herë, ajo ishte e sigurt, ai do të presë me ndonjë truk tjetër, ndonjë dredhi të re. Dhe nëse si asgjë tjetër përveç një tel i fundit, ajo dëshironte ta mohonte atë kënaqësi.

"Asha, a mund ta shoqërosh mjekun e mirë në 20C. Pasagjeri atje duket se ka një sulm të migrenës. Unë do të bëj marrëveshje ulje. "

Lëreni edhe atë, në një mënyrë të vogël, ta di se si ndjehet kur gjërat nuk shkojnë sipas planit. Sepse nëse nuk jam duke u mbyllur, atëherë as ai nuk është.

"What'sfarë ju ka hyrë këto ditë", Asha e pyeti Sonia me akuzë, ndërsa ata u ulën të shtruar, duke pritur të zbrisnin. "Ju e dini se çfarë tha 20C kur mjeku e pyeti nëse mund të ndihmojë?"

"Jo. Jam mirë."

"Kjo. Kjo është gjithçka që ai tha, dhe ai u kthye në laptopin e tij! Doktori u bë flabbergast. Ai do të më kishte dhënë një vesh të qartë nëse nuk do të ishte për shokët e tij të ulur nëpër rresht në 20D. Ai u hodh brenda dhe pretendoi të ketë një dhimbje të papritur, të shtënat mbi syrin e tij të djathtë. Kjo e mori mjekun të zënë, fatmirësisht. Shkroi atij një listë të ilaçeve. Por a mund ta imagjinoni se sa e sikletshme ishte! "

Sonia mezi mund ta shtypte buzëqeshjen ndërsa kërkoi falje për konfuzionin.

Merrni atë Gameboy, mendoi ajo me gëzim. Një shije e ilaçit tuaj. Me humbje për fjalët ishe? Djalosh, çfarë nuk do të kisha dhënë për të parë në fytyrën tënde kur kuptove se ishte Asha, jo unë.

Por edhe kjo ndjenjë e triumfit ishte jetëshkurtër. Ndërsa zbriti avioni, zemra e Sonia u mbyt përsëri. Ajo e kuptoi që nuk ishte me të vërtetë e interesuar për të fituar këtë lojë. Ajo thjesht nuk donte që ajo të përfundonte. Jo keshtu.

Ndërsa rrotat bënin kontakte me tarma, avioni papritmas u gjallua me celularë që rrinin. Për një moment, mendja e Sonia u endës për diçka që një mikpritëse shumë e moshuar i kishte thënë dikur asaj. Rreth asaj se si do të kishin shkuar nga Nokia në Blackberry deri tani tingëllimet e njoftimit të mesazheve nga Apple. Një pasqyrë e kohës sonë, ajo e thërriste më parë.

Por ajo nuk mund të muzikonte për këtë shumë më tej. Avioni ishte duke u ndalur dhe ajo tashmë mund të dëgjonte një zhurmë të paduruar që dilte nga kabina. Si një batalion që shkel tokën, duke u përgatitur për të luftuar. Së shpejti bishat do të liheshin të lira, dhe ajo do t'i gjente duke ngjitur rrugicën, duke marrë frymë poshtë qafës së secilit. Goditur shokët e pasagjerëve me bagazhe, duke i thirrur prindërit të thonë se do të binin në tokë, duke bërtitur shoferëve të taksistëve për të koordinuar marrjen, duke lexuar kapitujt e fundit të librave të tyre - të gjithë ndërsa qëndronin në kënde të çuditshme për t'u futur disi në radhë dhe të zbresin së pari. Për çfarë gëzimi, ajo kurrë nuk do ta kuptonte.

Ndërsa avioni u ndal, ajo u ngrit shpejt për të parë Gameboy. Ajo nuk e dinte se çfarë priste të shihte, por priste diçka. Çdo gjë. Gjithë sa ajo arriti ishte një vështrim, para se të fillonte lufta. Gameboy mbushja Mac e tij në çantë ishte e fundit që ajo pa përpara se ta humbte para turmës. Një turmë, ajo e kuptoi, e cila vetëm do të largohej prej saj.

"Të gjithë pasagjerëve u kërkohet të aeroplanizojnë nga përpara, ndërsa ne po përdorim objektin e aeroplanit."

Dera e përparme u hap dhe njëqind njerëz shtrydhur në rresht dhe filluan të zvarriten nga avioni si një gjarpër i vjetër që kishte harruar si të rrëshqasë. Duke lënë një Sonia të paralizuar në prag të saj.

Ajo donte të nxitonte nëpër turmë dhe ta kapte. Ajo dëshironte ta godiste atë dhe t'i thoshte të mos largohej. Ajo dëshironte t'i bërtiste atij dhe ta pyeste se kush ishte. Ajo dëshironte të pëshpëriste dhe të pyeste se si ai dinte gjithçka që bënte. Ajo donte ta mbante atë dhe të kontrollonte nëse ai do të kthehej.

Por ajo vetëm qëndroi dhe vëzhgoi ndërsa të gjithë 124 pasagjerët ishin të planifikuar dhe u zëvendësuan nga personeli i linjës ajrore. Ekipi inxhinierik u drejtua në kabinë. Siguria filloi të bënte raundet e tyre. Stafi i pastrimit filloi sanizimin e kabinës për fluturimin tjetër. Rresht pas radhës, ata shkuan për të hequr gota letre bosh, mbështjellësa, kartona sanduiçësh dhe indesh. Dhe Sonia sapo qëndroi atje. Shikuar gjithçka. Por duke parë asgjë.

Së shpejti ata u rreshtuan në 20 dhe njëra prej tyre kap një copë letër dhe e hodhi në bagazhin e plehrave.

Disa sekondat e ardhshme ishin një turbullirë. Ajo nuk mund të kujtonte kë bërtiste, ose pse këmbët e saj shpërtheu në vrap, ose kur dora e saj hyri në bagazhin e plehrave dhe mori letrën. E gjithë ajo që dinte ishte se ajo tani e mbante atë në dorë.

Letra e tij.

Hey! Pse nuk u kthye!
Anyway. Le të themi që rezultati është zgjidhur. Të dy kemi marrë një. Kështu që të dy kemi një dëshirë.
Meqenëse nuk keni ardhur kurrë, unë jam duke marrë lirinë për të supozuar se dëshironi të dini se kush jam. Dhe është vetëm e drejtë që po ju them. Kështu që këtu shkon:
I dashur Sonia
Unë jam Roy. Unë shkruaj. Jam shkrimtar. Ne jemi ato që bëjmë
Me të njëjtën logjikë, deri vonë, unë isha punonjës. MBA, marketing, MNC. E zakonshme. Lloji i djalit që do ta kuptonit brenda një çasti. Por nuk doja të vdisja një punonjës, kështu që u largova dhe u bëra shkrimtar. Vetëm se një herë bëra, nuk mund ta merrja veten të shkruaj!
Ju shikoni përsëri gjatë ditës, unë vetëm shkrova në fluturime. Pa telefon, pa shef, pa laptop të shëmtuar HP, as afate të frikshme. Vetëm unë, Mac dhe mendimet e mia. Pasi u largova, mund të shkruaja kudo. Male, plazhe, kafene, bare. Dhe e bëra. Por asgjë nuk erdhi afër vetmisë që përjetova gjatë fluturimeve. Boksuar me një det me fytyra të panjohura. Një 100 personazhe me një milion histori të mundshme. Ulur menjëherë pranë meje. Luftimi për hapësirën e bërrylave.
E di. Mendja funksionon në mënyra të çuditshme. Disa njerëz thonë se Zoti vepron gjithashtu. Ndonjëherë nuk mund ta tregoj ndryshimin.
Por unë gërmoj.
Pasi e kuptova se fluturimet janë ato që e bënë për mua, rruga ishte mjaft e qartë. Shtrenjtë. Por e qartë. Kështu që jam ajo që bëj tani. I rezervoj fluturimet më të gjata, në kohën më të çuditshme, muaj më parë. Dhe pastaj unë shkruaj. Qenë në atë për gjashtë muaj tani. Onduditeni se si më desh kaq shumë kohë për tu hedhur në ju.
Por ne duhet ta bëjmë këtë më shpesh.
Ok pyetjen time tani:
A e vini re djalin që ishte ulur përgjatë rrugicës në 20D?

Klikoni këtu për të lexuar pjesën 5

A goditi në shenjën e Zemrës më poshtë nëse historia e Sonia & Roy ju ka intriguar. Do t'i ndihmojë të tjerët ta zbulojnë atë dhe të më shtyjnë të shkruaj më shumë. Becauseshtë për shkak të dashurisë që 3 pjesët e mëparshme morën që kjo tani është një seri në vazhdim.