Fillime te reja

Kur filloni të shihni shenjat dhe jeni të detyruar të ndaleni dhe të dëgjoni

Foto nga Përshëndetje Unë jam Nik në Unsplash

Në mes të askund në rrugën për diku

Unë po vozis në mes të shkretëtirës diku në Utah, kur po shkoj në Kolorado për një pushim shumë të nevojshëm. Makina është e mbushur me mua, motra ime, vajza ime, një vajzë sendesh që duhet të sjellin me vete, dhe një listë dëgjimi mjaft e mrekullueshme që kisha përpiluar për muaj të tërë në pritje të këtij udhëtimi. Peizazhi është i bukur, por disi shterpë dhe përsëritës.

Ndërsa këndoj me zë të lartë dhe i drejtoj timonit muzikës, e shoh atë.

Shënuesi i miljes 111.

Unë nuk mund ta injoroj këtë jo më.

Unë kam qenë në rrugë përafërsisht 10 orë dhe kam hasur në numrin 111 ndoshta sa herë.

Koha në orë: 1:11.

Milje në odometrin e udhëtimit: 111.

Milje mbetën në rezervuar: 111.

Numri i transaksionit në marrjen në stacionin e karburantit: 111.

Numri i klientit për gropën tonë të vogël për ushqim: 111.

Dhe tani shënuesi 111 milje - një shenjë e mirëfilltë.

Fotografia nga Diego Jimenez në Unsplash

Kjo nuk ishte hera e parë që kjo po shfaqej për mua, ose. Në ditët dhe javët që çuan deri në udhëtim, e kisha vërejtur - kohën në orë, numrat në dokumente në punë, etj. Por, duke pasur parasysh të gjitha shpërqendrimet e tjera, mendoj se ishte thjesht më e lehtë për t’u hedhur poshtë.

Jashtë në rrugën e hapur me vetëm mendimet e mia dhe një horizont të gjerë, megjithatë, shenjat ishin gjithçka që duhej të shihnin për milje.

Unë tani kam ndalur duke kënduar me zë të lartë në çfarëdo kënge duke luajtur dhe në vend të kësaj kam filluar të bërtas në kokën time, çfarë dreqin do të thotë kjo! ???

Angel-Number-111-parë-Angel-Number-111.jpg
Numri 1 në numerologji është simbolik i tërësisë së plotë. Shtë një numër i vetmuar që është simbolik i gjithçkaje në univers. Ajo po vlon gjithçka poshtë në formën e saj më themelore, më të pastër dhe thelbësore. Kur jeni duke parë Angel Number 111 ky është një tregues që jeni në fillim të diçkaje të re, energjia është e freskët, si një kanavacë bosh.

Duke kërkuar udhëzime shpirtërore

Ndërsa vajza ime dhe unë ecnim rrugët e Manitou Springs, Kolorado disa ditë më vonë, erdhëm te një dyqan ku një lexues tarot po bënte lexime. Unë kam pasur shumë lexime tarot më parë dhe vajza ime e pyeti me entuziazëm nëse mund të merrte një të tillë. Kështu, u futëm brenda.

Pas leximit të vajzës time, unë gjithashtu kisha një dhe e pyeta për domethënien e paraqitjes përsëritëse të 111. Lexuesi më njoftoi se kjo ishte, me të vërtetë, një shenjë për të cilën duhet të vërej. Ajo tregoi se këto numra nënkuptonin "fillimet e reja" dhe më tha të bëj kujdes se çfarë po mendoj në kohën kur shfaqen këto numra. Kjo është shenja ime që do të vërtetojë çfarëdo mendimi ose pyetjeje që unë mund të konsideroj në atë moment. A kishte ndonjë vendim që kisha peshuar kohët e fundit dhe kërkoja qartësi?

Në disa muaj që çuan deri në udhëtim, unë kisha menduar që të mbaronte një marrëdhënie 10-vjeçare. Në fakt, unë kisha zgjedhur të shkoj në udhëtim pa të dashurin tim, në mënyrë që të merrja kohën time për të pastruar kokën dhe për të zgjidhur atë që duhet të bëja më tej.

Lënia e një marrëdhënie me atë kohëzgjatje do të ishte një ndryshim i madh dhe, jo papritur, mendja ime ishte shpesh mbi të. Në rrugën e gjatë, mendimet se çfarë të bëja po më konsumonin.

Fotografi nga Gaston Roulstone në Unsplash

Fillime te reja

Ndërsa shpesh kemi tendencë të bëjmë kur marrim parasysh një vendim të madh, ne kërkojmë një shenjë që disi ta bëjmë më të qartë përgjigjen - një vlefshmëri që ne po bëjmë zgjedhjen e duhur dhe zgjedhim rrugën e duhur.

Duke reflektuar atë që më thanë, nuk mund të ndihmoja, por ndjeja se ndoshta kjo ishte shenja që kisha kërkuar për atë që do të bëja. Në zemrën time, unë e dija se mbarimi i marrëdhënies ishte gjasa zgjedhja e duhur në planin afatgjatë. Por unë u tremba ta lëshoja, u tremba për të lënduar të dashurin tim dhe të pasigurt për të ardhmen. Megjithatë, mes gjithë frikës ishte një pjesë e imja që dëshironin për një fillim të ri. Një kanavacë bosh. Një fillim i ri. Vetë gjërat që këto numra dukshëm tregojnë.

Disa mund të mendojnë se është marrëzi që i kushtoj kaq shumë vëmendje një numri. Se nuk ishte gjë tjetër veç rastësi. Nuk bëj sekret që matematika nuk është forca ime dhe jam i sigurt se ka nga ata që mund të llogaritin mundësinë e numrit të herë që dikush mund të hasë në një numër ose sekuencë të veçantë numrash brenda një dite. Eshte ne rregull. Dhe nëse më thoni se numri është çdo kombinim i 111. . . mirë, e urrej ta them, por po e marr si një shenjë!

Fotografi nga Jonathan Petersson në Unsplash

Unë mendoj se nuk mund të ketë kuptim dhe se disa mund të më turpërojnë për kërkimin e një kuptimi më të thellë dhe për të gjetur ngushëllim në besimin se kam marrë siguri nga Universi. Por ndonjëherë ne kemi nevojë për atë. Dhe kjo është në rregull, gjithashtu. Ndonjëherë, kur ne jemi duke luftuar dhe e gjejmë veten duke heshtur duke bërtitur për një lloj shenje, duhet të jemi të gatshëm të hapim sytë dhe ta shohim atë. Kur e bëjmë më në fund, nuk kemi zgjidhje tjetër veçse të dëgjojmë.

Ndërsa po ulem duke e shkruar këtë më 11 janar, nuk më shpëton mua që 111 është akoma duke dalë gjithandej për mua, megjithëse më pak sesa të kishte qenë këtë Verën e kaluar kur isha duke agonuar se çfarë të bëja.

Kam shkuar në shtëpi dhe i kam dhënë fund marrëdhënies dhe tani jam shumë në një rrugë të re në jetën time. Kam gjetur kanavacën time të zbrazët, fillimin tim të ri.

Mbase një ditë do të gjej edhe fundin tim të lumtur.

Nëse ju pëlqeu kjo, ju gjithashtu mund të dëshironi: